1. Exit festival – Novi Sad

Dobro je znati da za nezaboravan provod i kvalitetnu muziku ne morate putovati na udaljene destinacije. Sastavili smo listu najboljih muzičkih događaja koji se u regionu održavaju tokom jula, avgusta i septembra, a koje morate barem jednom posetiti.

Exit muzički festival je poznat svuda u svetu i za svoj kvalitet dobio je brojne nagrade i priznanja. Ovaj festival se odlikuje izuzetno raznovrsnim programom. Preko 500 izvođača koji nastupaju na velikom broju bina, posetioci iz 60 različitih zemalja, tuneli, stepenici Petrovaradinske tvrđave daju posebnu i jedinstvenu atmosferu.

Ove godine tema festivala biće leto ljubavi po motivima hipi pokreta 60-ih godina. Festival će trajati od 5. do 9. jula. Nastupiće The Killers, Jason Derulo, Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner, Years & Years, Solomun B2B Dixon, Duke Dumont, Robin, Schulz, KBO!, Hardwell, Rag’n’Bone Man, Massimo Savić, Zabranjeno Pušenje, Van Gogh, Zvonko Bogdan i mnogi drugi…

exit festival

2 KOMENTARI

  1. Green beach festival u Ohridu, nastupali su Sven Vath i Richie Hawtin, mislim da je to i više nego dovoljno da se nađe ovoj bednoj i neinformisanoj listi gde ljude upućujete na ono što već znaju i što je dosadno (osim par njih).

POSTAVI KOMENTAR

Upišite komentar!
Upišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.