Beogradski bend Barka Dilo i kantautor Ilija Ludvig nastupiće 3. februara u Kulturnom centru Grad u Beogradu. Početak koncerta najavljen je za 22h, a ulaznice su 250 dinara.

Ovi izvođači poznati su po originalnom zvuku sa dominantnim akustičnim instrumentima, po neposrednom odnosu sa publikom, a dele i muzičke uzore.

Barka Dilo svoju muziku naziva novom šansonom, a u njoj možete prepoznati uticaje od Brela do Šerbedžije, od Koena do Genzbura. Šestočlani sastav (violina, harmonika, kontrabas, bubnjevi, gitara i vokal) zajedno sa gostima u KC Gradu predstaviće kompletan autorski repertoar.

Svet Broda ludaka je svet lutalica, ljubavnika u Toskani, rastanaka u Transilvaniji, boemski svet putujućih muzikanata i vina.

Ilija Ludvig je muzičar, pesnik, performer, prisutan na albumima Jutro će promeniti sve (2007), Pesme ispod pokrivača (2013) i Jason Molina Tribute: Samo budi jednostavan/Just Be Simple (2014). Već dugi niz godina Ilija je nezaobilazno ime srpske kantautorske scene.

Barka Dilo nakon ovog koncerta nastavlja sa rođendanskom turnejom 4/4 Tour! na kojoj će svirati i u domu b-612 u Novom Sadu 4. februara, u GKC Užice 8. februara i pirotskom Baš Čeliku 9. februara.

POSTAVI ODGOVOR

Upišite komentar!
Upišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.