Humanitarna prodajna izložba za Aniku Manić: budimo #solidARTni ove subote!

U Beogradu, na Dorćolu biće nastavljen niz aktivnosti sa ciljem prikupljanja pomoći za Aniku Manić. Organizuje se humanitarni bazar umetničkih dela u subotu od 11h do 18h na Dorćol Platzu, a akciji se pridružilo preko 70 lokalnih umetnika. Na bazaru ćete pronaći akvarele, grafike, printove, fotografije, slike, rukotvorine i umetnine.

Ako ste ljubitelj umetnosti – poklonite sebi unikatni ukras za dom, a Aniki solidarnost. Ako znate nekoga ko voli umetnost – pozovite ga na izložbu ili mu poklonite umetničko dobro delo sa bazara!

Zašto se organizuje humanitarna prodajna izložba?

Anika je rođena kao zdrava, jaka beba, ali joj je nekoliko meseci kasnije dijagnostifikovana spinalna muskularna atrofija (SMA) retko oboljenje koje onemogućuje rad mišića. Kako velikih grupa poput mišića nogu i ruku, tako i onih koji potpomažu gutanje, kašljanje i disanje.

Gde se održava?

Prodajna izložba se održava u velikom prostoru – Dorćol Platz. Organizuje se u subotu, 7. novembra u periodu od 11 do 18h, a bazar će čini umetnička dela velikog broja lokalnih umetnika. Svi umetnici se ovom prilikom odriču celokupnog ostvarenog prihoda zarad uplate sredstva na račun za lečenje Anike Manić.

Ako ne možete da posetite izložbu…

U svakom trenutku možete posetiti web stranicu posvećenu Aniki na portalu Fondacije Budi human i razmotriti opcije za pomoć. Slanje SMS poruke ✉ (▪️858 na 3030▪️) je samo jedan od načina. Ako želiš da što više ljudi sazna za događaj – šeruj ovaj članak ili Instagram stranicu: @budi_solidartan koja promoviše izložbu!

Vidimo se na Dorćol Platzu!

(Visited 23 times, 1 visits today)

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Upišite komentar!
Upišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.