Dijamant je nedavno objavio interesantan video koji pogađa jednu od najvećih istina – U Srbiji se u krugu porodice ne govori dovoljno o emocijama. Ali se zato mnogo kuva. Šta ako bismo rešili da jednog dana otkrijemo skriveno značenje kiflica, pite, bakinih vanilica? Nastale bi najlepše i najtoplije priče o nama.

Bakino testo zauvek znači neizmernu ljubav, a mamina krempita ima ukus povratka kući. I zato što ponekad ne uspemo da stavimo sva osećanja u reči, hajde da svi probamo da zapišemo neizgovorena značenja kuhinje. Podelite svoje sećanje ili porodičnu priču koju vezujete uz omiljeno jelo OVDE. Učestvujte u kreiranju najveće i najiskrenije zbirke priča u Srbiji! 

Evo jedne koja je stigla juče:

Jednom je moja pokojna baba pravila ledene kocke. Ne znam da li znate šta je to, ali to je brutalno jednostavan kolač, jede se leti, hladi se par sati u frižideru i kako god da ga napraviš bude cool. Ja sam se oždrao sa sve ogromnim očima i osmehom, što je ona dobro zapamtila. Međutim, nikad više nije uspela da ih napravi jer se nedugo zatim razbolela, a krenula i da se gubi. Naš razgovor se godinama kasnije vrteo u krug: Nisam stigla da napravim ledene kocke, kad ćeš da se ženiš i mnogo sam volela tvog dedu. Ako bih morao da odaberem jednu rečenicu koja opisuje ovaj kolač, onda: Sećam te se.

U sve se meša Dijamant
U sve se meša ljubav
(Visited 23 times, 1 visits today)

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Upišite komentar!
Upišite svoje ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.